Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Vrhovni sud
Republike Srpske

Predsjednica Vrhovnog suda Republike Srpske održala sastanak sa predsjednicima Okružnih sudova u Republici Srpskoj i Višeg privrednog suda Banja Luka

28.03.2017.

Dana, 27.03.2017. godine, predsjednica Vrhovnog suda Republike Srpske Vesna Antonić održala je sastanak sa predsjednicima Okružnih sudova u Republici Srpskoj i Višeg privrednog suda Banja Luka u prostorijama Vrhovnog suda Republike Srpske.

 

Na sastanku su razmatrani: Izvještaji o radu sudova za 2016. godinu, Izvještaji o realizaciji rješavanja starih predmeta za 2016. godinu, Izvještaji o radu na predmetima ratnih zločina i predmetima koruptivnih krivičnih djela sa posebnim osvrtom na rad Okružnog suda Banja Luka – Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najteže oblike privrednog kriminala, Izvještaji o zastarjelosti krivičnog gonjenja i poduzetim mjerama da do zastarjelosti ne dođe, Odluke o poštivanju optimalnih i predvidivih rokova i aktivnostima koje se poduzimaju za skraćivanje predvidivih rokova kao i primjenu propisa koji se odnosi na radnike suda.

 

 

 

 

 

 

 


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Srpskom

Povratak na vrh